söndag 22 januari 2012

Halfway through, halfway done

God dag.

Klockan ar nu efter 4pm pa Sondagseftermiddagen, och jag sitter bankad vid datorn. Har tagit ett avbrott i mina studier och duschat, kanner mig lite sma seg sadar pa eftermiddagen.

Helgen har varit mycket bra. I fredags skulle vi aka till Disneyland efter Max jobbat fardigt, vi skulle vanta tills trafiken tunnat ut sig lite och aka runt 7-7:30, men vi var hungriga och trotta sa vi at, lag i soffan med paltkoma och sedan gick vi och la oss. Lordagen var mycket bra, vara van Eddie och hans flickvan kom over pa formiddagen och vi akte till Cotsco och Albertsons for att handla mat och diverse annat. Eddie har en passion for matlagning, och han ska gora en foodblog/recept bok sa han var har och lagade mat och Max tog pics som Eddie ska anvanda. Smakade sjukt gott, och sex av vara andra kompisar kom, sa vi var ett helt gang som myste, at mat/fruktsallad/dessert och drack vin och ol. Alla pyste hemat runt 11:30pm och vi tog det lugnt ett tag och sedan slocknade vi.

Idag har vi tagit det lugnt... Vi akte till hundparken med Evah, sedan har jag bara pluggat och duschat. Har inga andra planer for kvallen, blir verkligen en lugn Sondag.

Vi ar nu halvvags igenom SMC’s Winter Session, bara 3 veckor kvar av terminen, sedan 4 dagar ledigt innan varterminen satter igang.

Puss

Inga kommentarer: